GPS I SEGUIMENT EN RUTA
Introduce aquí el subtítular

Oferim Rutes per GPS autoguiades per a tots els nivells de BTT, GRAVEL-TREKKING, CARRETERA. i EN FAMÍLIA. Coneix LES RUTES

Fem servir Rutes de disseny propi i també Rutes temàtiques senyalitzades pels organismes públics que passen o fem passar per la casa.

Totes les revisem sobre el terreny, retocant allò que creiem adient i fent que amb forma circular sempre comencin i acabin a Can Bitxac, perquè surtis ja de casa i tornis pedalant.

Les nostres rutes es poden descarregar gratuïtament a Wikiloc. Si feu servir una altra aplicació, us passarem l'arxiu GPX.

SEGUIMENT EN RUTA


L'aplicació Wikiloc permet el seguiment en viu durant la ruta per part d'altres usuaris que autoritzis. Sempre que ho volgueu podem activar aquesta opció que pot ser molt útil en cas de necessitar algun tipus d'indicació o suport per part nostra. Podrem saber en quin punt exacte us trobeu.

Exemples: Retallar la ruta perquè s'ha girat mal temps, necessitar assistència per avaria o lesió...etc.

GPS EN PRÈSTEC


Recomanem que portis el teu GPS o aplicació mòbil i que tu o algú del teu grup tingui un mínim de pràctica en utilitzar-lo.

Però si no fos aquest el cas et proporcionem un GPS en prèstec amb la ruta escollida carregada i t'ajudem a instal·lar-lo. (Disposem d'un aparell GPS per grup).

Si tot i així, no ho veus clar, us recomanem utilitzeu el nostre servei de Monitor-Guia.