GRAVEL-TREKKING
Introduce aquí el subtítular

Rutes dissenyades per GRAVEL-TREKKING. Les rutes alternen pistes asfaltades i camins de terra. S'evita al màxim circular per carretera. En dies de pluges, recomanem aquestes rutes també per BTT ja que al rodar per camins més compactats s'evita el risc de quedar atrapats al fang. 

Classificades en 4 nivells de dificultat. Verdes, blaves, roig i negre, com a les pistes d'esquí. 

A més de la part esportiva, totes les rutes cuiden la seguretat, la qualitat paisatgística, l'interès natural, cultural i patrimonial.

EL PUNT D'INICI I FINAL SEMPRE ÉS CICLISME RURAL CAN BITXAC.


RUTES VERDES 

Menys de 30KM i 500M Desnivell+


RUTES BLAVES

30-50KM / 500-1000 MD+


RUTES VERMELLES

+50KM I/O +1000 MD+


*Presentem 3 rutes ( TARRAGONA, BARCELONA i MONTSERRAT) amb un recorregut d'anada i un altre de tornada.

Trobareu anada + tornada juntes com a propostes de RUTES NEGRES.

Aquí les presentem per separat per l'interès que poden tenir les destinacions en sí mateixes. Heu de preveure la tornada amb acompanyants en cotxe, transport públic o els nostres transfers.

En els casos de BCN i TGN pensem en aquells que es plantegin fer la seva estada a Can Bitxac deixant el cotxe a casa i venir pedalant, fent així que l'anada i tornada per camins diferents ja siguin vacances!

PENEDÈS360

PROPOSTA de 2 DIES

A CICLISME RURAL CAN BITXAC, a més de elaborar moltes rutes pròpies, hem volgut fer resó d'algunes iniciatives interessants que es fan al nostre territori. És el cas de Penedès360 , iniciativa vinculada a Enoturisme Penedès amb una sèrie de rutes a peu, BTT i Slow Bike, per conèixer la comarca. 

PENEDÈS 360. DIA 1  80KM / 850 MD+

Terra de castells. Rodarem a l'oest de Vilafranca, entre l'Alt i Baix Penedès. Visitarem fins a 7 castells: La Bleda, Penyafort, Castellet, Banyeres, Gimenells, El Castellot i Sant Martí.

PENEDÈS 360. DIA 2 84KM / 1100 MD+

Terra de caves. Aquest dia rodarem cap a l'est, buscant Sant Sadurní, capital del cava. A més de rodar entre vinyes com el dia anterior, també passarem per les instal.lacions d'algunes de les caves més prestigioses.